Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2014 6:39:16 - EvaDolejšová

ZLIKVIDUJE TEDY ANO A ÚSVIT ALKOHOL V PARLAMENTU?

Vážená paní poslankyně moc děkuji za odpovědi.Vyčítám si,že Vás stále obtěžuji,ale pro nás je to podstatné.Jedna odpověd mě zklamala,ta s tím alkoholem.Nevěřím že výměnou poslanců se tento problém vyřeší.JE PROTIPRÁVNÍ POPÍJENÍ ALKOHOLU VE SNĚMOVNĚ SNAD TA SLAVNÁ NEMĚNNÁ ÚSTAVNÍ ZVYKLOST? Máte ted důležitější věci na práci a prosadit dobro je u nás téměř nemožné.Nebo už se něco chystá?Za to by byly u voličů kladné body Trápí nás to 24let. A bude do zákona o stát.službě začleněna zmínka o tom aby odměny stát.zaměstnanců byly adegvátní jejich práci nebo si nezasloužené velké odměny opět uzákonní a budou legitimně přisvojovat.Prohospodařují nám snad miliardy a stovkami milionů se za to odměnují.Ve firmě by je za špatnou práci nedostali - my dan.poplatníci jim je dát m u s í me i když nechceme? Kdyby ve státě hospodařil šetrný nízkopříjmový občan STÁT BY ŽÁDNÉ DLUHY NEMĚL myslím si mohu se mýlit nejsem V K Dobrý den a zůstante prosím taková jaká jste Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2014 10:05:43 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, děkuji za Váš další dotaz. Rozhodně neobtěžujete. Jak se každý člověk chová, tedy i poslanec, záleží na každém z nich. Je to úplně stejné na pracovišti i v Parlamentu. Přes všechny možné zákazy mnozí rádi zavedené normy či zákony překračují či obcházejí. Proto je opravdu velmi důležité komu dáme svou důvěru ve volbách. Tím můžeme skutečně ovlivnit mnohé. Zákon o státní službě bude ještě velmi diskutován a věřím, že se jej podaří vytvořit tak, aby měl opravdu smysl a zahrnul všechno, co je nutné, aby obsahoval, včetně odměn a povinností. Státní deficit vznikal po mnoho let a není jej tedy možné odstranit ihned. Věřme však, že se podaří, aby strmě nestoupal.