Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2014 14:44:19 - michal potužný

střídaní vlád v ČR

A co si myslíte o novém ministrovi školství? Každý den říká, co se musí změnit, je to podle vás možné a dobré, když bude mít na školství takový vliv to, kdo zrovna vládne? V souvislosti s tím mě napadá, co si myslíte o 2.důchodovém pilíři, který jedna vláda schválí a druhá chce zrušit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2014 12:01:43 - Mgr. Jana Volfová
 Především si myslím, že školství by nemělo podléhat politickým vlivům. Podívejte se na Švédsko, tam zavedl systém školství náš Jan Amos Komenský a s menšími obměnami funguje dodnes. U nás bychom se měli vrátit k tomu, co dobře fungovalo. Tedy vrátit prestiž učňovskému školství, zvýšit náročnost středního školství včetně státní maturity z matematiky a vysokou školu ať mají skutečně ti, co na ní mají duševně, ne ti, co si jí mohou koupit.Pokud se jedná o druhý pilíř tady ČSSD fandím, říkala od začátku, že tohle je špatně a oni udělají všechno pro zrušení. I já bych druhý pilíř zrušila a převedla bych ty, kdo do něj vstoupili pod třetí pilíř>