Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2014 19:00:46 - Renata

Vážená paní

Jako jedna z OZP se zeptám: proč není pan Drábek stíhán a nezaplatí všechno o co lidi okradl,vždyť ta jeho sKarta stála daleko víc než kdy přiznal a kdo to platí jeho hloupost a jeho výmysl - zase my,na rozloučenou si vláda dala 44 a půl milionu,důchodcům byl důchod navýšen o 35 -45 Kč.To je nenaučí nikdo,že by se měli stydět a všech peněz se vzdát?I ty nevzdělané kmeny lidí ve střední Africe mají starší v úctě a starají se o ně - tady se každý stará jen sám o sebe a mnohých případech na úkor jiných.Copak budeme mít navýšený důchod o 35 Kč každý rok (mám stejně pocit, že od doby, kdy pan Klaus, tehdy ministr financí, hodil penzijní fond do státního rozpočtu tak ten průběžný je asi jen průvan v prázdné státní pokladně) Jestli se pletu, vysvětlete mi to, prosím, stovky miliard se někam přesměrovaly a dneska není na důchody?? Neměl by i za tohle člověk, který to způsobil a zodpovídal za svěřené peníze, být potrestám alespoň tím, že by je vrátil zpátky???
Renata Hašková
Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2014 9:51:11 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Máte pravdu v tom, že ministr Drábek by měl nést odpovědnost. Věřím, že i tímto problémem se bude nová ministryně práce a sociálních věcí zabývat. Přeji hezký den.