Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2014 13:13:27 - křišťálová koule

Můžeme mít ještě suverenitu?

Dobrý den.Hovoříte stále o suverenitě, ale na čem má budovat suverenitu země, kde drtivá většina průmyslu je v zahraničních rukách, bankovní sektor celý, zahraničním vlastníkům náleží réž významný podíl na surovinovém bohatství , zahraniční vlastníci ovládají i tak významné položky, jako jsou vodní zdroje? Na čem má budovat suverenitu stát, kde není ani elementární potravinová soběstačnost, protože zemědělství a potravinářství bylo cíleně zlikvidováno,stát který rozprodává nejlepší půdu na výstavbu skladišť, předává tisíce hektarů pod významný vliv cizího státu( Vatikánu) a nechává lhostejně každý rok odlévat za hranice stovky miliard zisků ? Může takový stát ještě vůbec o suverenitě hovořit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2014 20:16:16 - Mgr. Jana Volfová
 Dobrý den,
mluvíte nám z duše, ale  právě proto co se děje, je třeba mluvit o suverenitě národa a občana. Jen suverénní občan je schopen rozhodovat o sobě a své zemi odpovědně, ne jen přihlížet,jak nás tady rozebírají na prvočinitele za asistence našich poslanců a ministrů. Pokud se nám podaří uspět v Evropských volbách, pak nebudeme jen tiše sedět v koutě,ale velmi hlasitě budeme trvat na zrušení Lisabonské smlouvy a vrácení řady rozhodovacích pravomocí zpět do České republiky. Víme, že to nebude lehké,ale stejné názory rostou napříč celou Evropou , takže nebudeme sami. Někdy je třeba se jen nebát většiny a říkat to, co chceme, ne to co chce slyšet bruselský úředník. A to my určitě říkat budeme