Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2014 16:36:02 - křišťálová koule

Dá se Vám věřit?

Dobrý den.Předvolební sliby a povolební realitu lze souhrnně nazvat volebním podvodem opakovaným při každých volbách. Vy sama jste prošla mnoha stranami, což by se dalo pochopit, ale střídala jste svou náklonnost k levici i pravici (ČSSD, Nezávislí- Železný, SDŽ- Zeman, SBB- Klaus), což už se chápe a omlouvá hůř. Momentálně jste levicová, nebo pravicová? Uveďte, prosím, aspoň dva důvody, proč by Vám po těchto veletočích měli a mohli voliči ještě věřit a volit Vás, když nelze věřit ani stranám stojících dlouhodobě na stejné straně spektra?Děkuji za upřímnou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2014 18:48:45 - Mgr. Jana Volfová
 Začnu tím, že jsem stále středová se sociálním zaměřením a jasným eurorealismem. Právě pro své názory na Evropu jsem se rozešla s ČSSD, kde bych asi,kdybych tak jak ostatní mlčela , mohla dneska zastávat stále významné funkce. Právě onen eurorealismus mne svedl dohromady s Vladimírem Železným. SDŽ jsem založila na popud původních členů Důchodců za životní jistoty právě proto, že oni stejně jako já chtěli sociálně citlivou stranu, která ale nebude horovat pro přijetí eura a dalších direktiv Bruselu. Proto pak došlo k integraci mojí strany a strany Jany Bobošíkové, opět na základě stejných názorů, a proto jsem nešla do SPOZ, která je prostě velmi eurohujerská.V Hlavu vzhůru tvořila Suverenita jej jeden z 16 ti politických subjektů, které se rozhodly spolu jít do voleb a my vždy deklarovali to, že jsem stranou středovou. Ale právě názory Václava Klause na Evropu, nás do tohoto bloku přivedly. Určitě bych s ním nesouhlasila v jeho názorech na sociální politiku a určitě bychom se v mnohém dalším rozcházeli,ale když se loď potápí, tak prostě všichni musí k veslům a pomáhat zachránit co jde. A Česká republika a její suverénní postavení se prostě potápí zásluhou našich eurohujerů a lokajů Evropy a pak bude spolupracovat s každým, kdo chápe slova jako domov nebo vlast jinak, než jen jako prázdné pojmy zařazené ve slovníku,a mezi takové lidi Václav Klaus určitě  patří.Jak vidíte neměním své názory a jsem a zůstanu ve středu, nebo spíše s občany a hájící jejich názory.