Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2014 9:36:08 - křišťálová koule

Kdy se ČR stane spolkovou zemí BRD?

Dobrý den. Média v nás na jedné straně systematicky pěstují rusofobii a na druhé nehynoucí lásku a obdiv k Německu a Němcům, jako bychom neměli s Němci stejně mizerné, ne-li ještě horší historické zkušenosti. V jakém časovém horizontu očekáváte, že se ČR stane další spolkovou zemí a naši občané otrávení českou politikou a s médii patřičně namasírovanými mozky tomu budou ještě tleskat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2014 10:21:39 - Mgr. Jana Volfová
 Nemám ráda žádné fobie. Neměla jsem ráda povinnou lásku k Sovětskému svazu před revolucí a nemám ráda dnes propagovanou lásku k Německu a Americe. Docela se už připravuji na oslavu měsíce evropského přátelství :-). Možná mi ještě někde ve sklepě pár mávátek zbylo. A především nechci být další spolkovou republikou. Jsem hrdá na svoji vlast a nechci jí nechat roztavit v kotlíku eurohujerismu. Proto kandiduji do Evropského parlamentu a věřte mi, že pokud mi dají lidé důvěru, bude tam o mně pořádně slyšet.