Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2014 15:57:27 - Venice

Církevní restituce asi naposledy

Dobrý den, paní Vostrá, jsem ráda, že se mnou komunikujete, ale je mi líto, že neodpovídáte na mé otázky a že dokonce začínáte být příkrá. Ptám se stále na totéž: PROČ= Z JAKÉHO DŮVODU neangažovala KSČM, resp. její výkonný výbor, na církevní restituce bezkonkurenčně nejlepšího odborníka, špičkového historika Ransdorfa. Napište mi prosím ten důvod a já vám přestanu klást tentýž dotaz. K publikování článků- máte pravdu, že nejste ani novinářka, ani majitelka vydavatelství. Vy jste víc, jste dlouholetá místopředsedkyně a ekonomka strany, která vlastní nakladatelství Futura, jež vydává Haló noviny. Vy (nejen vy jediná samozřejmě) jste v pozici toho, kdo platí a kdo logicky ovlivňuje, kdo (co) je ve stranických médiích uveřejňován(o) a kdo (co) ne. Vaše projevená nedůtklivost mi mnohé osvětlila. Děkuji vám za váš čas a přeji hodně štěstí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2014 8:19:08 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, rozhodně nejsem nedůtklivá. Poslanec Koníček je jak podle výkonného výboru, tak i podle mě fundovaným odborníkem. A co se týče akciové společnosti FUTURA, má svého generálního ředitele a Haló noviny šéfredaktora, tak jako každý jiný tisk vydávaný v naší republice. Jak jste si jistě všimla, nemám ani jednu z těchto funkcí. Přeji Vám hezký den.