Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 16:36:37 - vipratox

Tak jak to vlastně myslíte?

To že většina poslanců je, jak píšete, odpovědná, tak ta poslanecká menšina může v práci chlastat a tím se vlastně nic neděje? To jste mi vypadl z oka, pane poslanče. Jestli to chcete napravit, tak navrhněte ve sněmovně zákon, že když bude na jakémkoliv pracovišti většina, která nepije, může ta menšina pít, aniž by jí zaměstnavatel za to jakkoliv perzekuoval. JInak jste u mne srab a za slovo populizmus schováte jen touhu oznámit národu, že by se ve sněmovně neměli měnit zaběhnuté nepořádky. Zdraví Vás těžce pracující občan z Vysočiny.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2014 17:18:12 - Ing. Jiří Dolejš

Zdravím na Vysočinu,

bohužel je to ale spíš naopak pokud jde o iluze předkládané národu. Tohle všechno jsou jen falešná a trapná, nic neřešící  gesta, která se absolutně netýkají nějakých pořádků.  Pokud máte z některých populistických řečí pocit, že poslanci jen chlastají v závodní restauraci tak je to omyl. A ten kdo chce konzumovat alkohol tak to bude dělat jinde a ne u oběda. Ony ty bulvární obrazy realitě moc nepodobají.

Srab bych byl kdybych přikyvoval na kdejakou blbost. Ten kdo tohle navrhuje dát do zákona se buď předvádí anebo neví o čem mluví. Samozřejmě když se někdo společensky unaví tak moc nepracuje  - to je všude stejné. V tomto případě ho  ale umravní včas poslanecký klub a nebo ho posoudí volič  a pokud ten člověk opravdu něco ztropí je tu disciplinární řízené (vyřizuje imunitní výbor) .

To jsou reálné mechanismy a ne politika neúčinných gest připomínající Ligu boje s alkoholismem v době americké prohibice. Jestli si k obědu budete moc dát veřejně v závodní jídelně sklenku stolního vína či piva opravdu nehraje moc roli. To poslanci snado oželí...