ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2014 14:00:09 - Božena G.

zákonodárná moc

Děkuji za odpověď. Částečně máte pravdu,ale zákonodárná moc má celostátní působnost a vy jste přece jako takový zástupce lidu, nikoliv jen části regionu. Jste také placen z peněz všech daňových poplatníků. neměli by tak být všichni informováni o vaši činnosti? přeci dostáváte náhrady na asistenty. I když abych vám nekřivdila, ctí vás odpovědi zde a přeju hodně štěstí u obhajoby :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2014 10:49:16 - Ing. Karel Kapoun
Vážená paní Boženo G., také Vám děkuji za zpětnou reakci. Asi vždy záleží na formě jakou člověk zvolí pro komunikaci s ostatními. Jsem zastáncem spíše přímé komunikace, tj. osobního kontaktu než dopisováním si na různých mediálních nosičích. Přesto bych Vás rád upozornil, že mám své aktivní webové stránky a facebookovou adresu, takže se snažím moderně komunikovat a informovat veřejnost o své činnosti. Jedním z dalších komunikačních nástrojů jsou i Parlamentní listy, kde nyní spolu diskutujeme. Pokud byste stála o to sejít se se mnou osobně a popovídat si o tom, co Vás zajímá, rád se s Vámi setkám.