Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2014 9:43:14 - Ivan Dvořák

Jak dál?

Prozatím Vás provází samé volební neúspěchy. Nemyslíte, že je něco špatné? Je to volič, kterého jste jaksi nezaujali, nebo Vy. Někdy s tou vitalitou, s jakou se sápete do politiky, mi připadáte k smíchu. Nanadešel čas to nějak ukončit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2014 18:08:26 - Mgr. Jana Volfová
Nemyslím si, že nás provázejí jen samé neúspěchy. Máme řadu komunálních politiků, kteří pracují v obcích ve prospěch svých spoluobčanů a máme i šikovné starosty. Strana se buduje od zdola a dlouho. A kdyby mě měl nějaký neúspěch odradit od toho, říkat to, co si myslím a co je podle České Suverenity pro naši zemi důležité, pak bych to nemyslela vážně. My ale ty věci vážně myslíme a všichni se snažíme je lidem vysvětlovat. To, že media si prostě vyberou některé, kteří v důsledku ukradnou náš program, dostanou se do sněmovny a přestanou se o všechno další starat, je bohužel dobře zaplacená hra. My nemáme peníze na to,abychom oblepili republiku billbordy, tak jí prostě objíždíme a obcházíme. Vám to je třeba k smíchu, my máme pocit, že se alespoň jednou nebudeme muset stydět před svými dětmi, že jsme proti tomu, co se tady děje,nic nedělali.