Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2014 8:29:37 - gugga

Pad letadla

Dobry den pane prezidente. Nemam na vas dotaz, jen pripominku.
Nejdriv vas ale budu citovat:
"Nechci si hrát na vyšetřovatele, jsem si vědom toho, že fakta prozatím ukazují daleko spíše na proruské separatisty, než na ukrajinskou nebo na ruskou vládu," řekl Zeman na tiskové konferenci po jednání vlády, kterého se účastnil.

Do dnesniho dne jeste nikdo nepredlozil zadne dukazy, ze by letadlo sestrelili separatiste. Pokud bylo letadlo opravdu sestreleno systemem Buk, tak jsou tu tri poznatky. 1) ruske Buky byly prilis daleko, nez aby sestrelily letadlo. 2) separatiste sice maji Buk, ale je nefunkcni a pravdepodobne nemaji kvalikovanou obsluhu a dodatecne zarizeni pro navadeni strel. 3) Ruske ministerstvo obrany zverejnilo data ze svych satelitu, ktere dokazuji, ze v dostrelu letadla byly ukrajinske Buky. Takze kdyz si to shrnu, tak fakta hovori spis, ze letadlo sestrelila ukrajinska armada (a jelikoz timto smerem o hodinu pozdeji letel pan Putin, tak je mozne, ze cilem mel byt on)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.