Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2014 9:30:09 - Emili

Urbanův návrh

,,Premiér Sobotka o Urbanově záměru dopředu věděl. „Před hlasováním jsme měli zasedání poslaneckého klubu. Na něm jsem vystoupil já, předseda klubu a předseda strany. Sobotka mi k návrhu říkal, že ví, že to navrhuji potřetí a že to chápe, ale že je ve vládní koalici rozpor a že to nemůže být oficiální stanovisko poslaneckého klubu ČSSD,“ popisoval dění v ČSSD před předložením svého návrhu. Poslancům prý premiér následně doporučil pro návrh nehlasovat." To řekl Urban. Vy jste návrh před hlasováním o návrhu věděl a podporoval ho?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2014 22:59:30 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz.Ano o pozměňovacím návrhu jsem věděl a podporoval jsem jej.Důvodem byla skutečnost,nejsem pro shodný návrh již dříve hlasoval,jelikož jsem přesvědčen,že by pomohl zvýšit konkurenceschopnost,snížil by náklady občanům a přinesl by zvýšení tržeb a  tím příjmu do státního rozpočtu.Problém není ani tak v cenách nafty či benzínu,ale v příjmech českých domácností.A zároveň snížení spotřební daně by pomohl firmám a podnikatelům.