Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2014 10:17:53 - lidaslavikova

Zajímala by mě vaše reakce

„Absolutně nechápu smysl celé schůze a diskuze k jednotlivým bodům, když má pan Štěch zcela jasno, co má být schváleno a co zamítnuto. Funkce předsedy nikomu nedává právo rozhodovat za ostatní, a už vůbec není vhodné prezentovat své názory jako rozhodnutí celého Senátu ČR“, říká senátor Dryml.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2014 14:39:01 - Milan Štěch
Senátor Dryml neví, jak na sebe upozornit veřejnost. V článku na Parlamentních listech sděluje, že chci rozhodovat za celý Senát. Reaguje tak na informaci, kterou jsem včera poskytnul novinářům – totiž že očekávám, že Senát sloučí dvě novely zákona o spotřební dani do jednoho, což je podle mne správný a z hlediska přehlednosti právního řádu také nejlepší postup. Můj názor navíc včera podpořili senátoři v hospodářském výboru, kteří právě takovou úpravu navrhli. Nikoho ze senátorů nenutím, aby můj názor přijali za vlastní. Vyjádření senátora Drymla proto považuji za neadekvátní.