Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2014 10:07:42 - Miris

Pane Humle

dobře, ruská strana nepopírá, že na straně proruské "domobrany" na Ukrajině bojují ruští dobrovolníci. Odpovězte mi prosím na otázku kdo tyto "dobrovolníky" vyzbrojuje nejmodernějšími zbraněmi - samopaly počínaje raketami konče?!?! Že by CIA nebo americké armády zásobovali ruské dobrovolníky (oficiální ruská armáda na Ukrajině prý není) nejmodernějšími ruskými zbraněmi?!?! Jak může ruská vláda dovolit vstup ruského ozbrojeného vojáka na území jiného suverénního státu a nechat ho tam vraždit lidi a přitom lhát, že tam ruská vojska nejsou?!?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2014 13:30:31 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,stejně ukrajinská strana nepopírá, že na její straně bojují dobrovolníci a mají podporu nás, tedy západu. Tvrdím, že jediné řešení konfliktu je popsat stav pravým jménem a přestat podporovat obě strany. Angela Merkel prohlásila po schůzce s Porošenkem,že  Německo dá peníze na obnovu, ale pod podmínkou oboustranného ukončení bojů!!!  Jak píšete přestat vraždit. Ano vraždit s pomocí letectva a balistických raket, které tam stát hází na hlavu vlastních obyvatel. Srby jsme za totéž odsoudili a Miloševiče soudili. Co je teď jinak?