Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2014 14:20:55 - křišťálová koule

Česká Suverenita a DOMOV

Dobrý den.Suverenita kandiduje jako jedno z pro prahu ( vše malé píšu úmyslně), vedle toho existuje i DOMOV, jehož předsedou je David Štěpán, což je, předpokládám, Váš bývalý tiskový mluvčí a ne jen shoda jmen. Pomalu ztrácím přehled kdo je kdo, kdo ke komu patří a kdo s kým má jaké vztahy. Můžete mi v tomto předvolebním guláši udělat trochu pořádek?
A pro pos, kam Vám zmizela paní Bobo? On nebude žádný předvolební fičák?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2014 17:53:39 - Mgr. Jana Volfová
 Dobrý den,
ano David Štěpán je bývalý tiskový mluvčí Suverenity,ale také a především předseda strany DOMOV, za kterou kandiduje v těchto volbách. Jana Bobošíková je předsedkyní strany Hlavu vzhůru, které pokud se nepletu nekandiduje v těchto volbách nikde, tudíž ani v Praze. A já jsem stále předsedkyně České Suverenity a společně s kolegy z hnutí PRO se snažíme kandidovat v koalici PRO PRAHU, což je název, který jak jsem uvedla již dříve jsem představila i panu Passerovi, když ještě byl Starostové pro Prahu a on se nám pak asi inspiroval a  nějak přejmenoval. Takže se ted snažíme odvolat se proti rozhodnutí registrátora, který nás nezaregistroval a pokud soud nerozhodne v náš prospěch, nebudu kandidovat nikde ani já. Pokud rozhodne v náš prospěch budu kandidovat na kandidátce koalice PRO PRAHU