Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2014 9:52:45 - Ladislav Fryš

občan a politika pravdy, zastavte pokrytce!!!

Naprosto souhlasím s Vaším hodnocením pravice. Jak však chcete změnit postoj občana k politice, když sami vzhledem k postavení vlády nejste schopni naplnit závazek k církevním restitucím a nejen to. Necháte volně lhát o Ukrajině media, která ovlivňují zejména Ty co nepřemýšlí o skutečnostech, které zapříčinily to co se zde děje. Dokud Vás občan neuslyší, protože dnes si musí zajistit především holý život budou vítězit různá sdružení, možná na jedno použití. Díky za některá opatření, které byly prosazeny...Děkuji a přeji úspěch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2014 1:28:35 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz za podporu.Máte pravdu v tom,že je problém s médií.A to i s těmi veřejnoprávním.Cestou,jak sdělovat informace a názory ČSSD je každodenní komunikace s občany.Buď přímo na ulici či s pomocí sociálních síti.Nic jiného mi ani nezbývá,ale já politiků beru za velmi vážnou věc.Ke škodě politiky i demokracie je skutečnost,že do politiky vstupují i lidé bez názorové platformy a bez ideje.