Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2014 18:22:58 - David58

Tradice, a návrat do správných kolejí

Dobrý den, souhlasíte s tím, že by se měla pracovní místa v děčíně obnovit na svých původních místech?
Nepříklad: Julius Meinel, Rossmann vedle bývalé normy, dnes už tam sídlí Billa, a nebo i veškeré cukrárny které stály ještě před nečasovou vládou (pravicovou vládou).
Já totiž vím, že jsme ještě v 90.letech měli stabilní ekonomiku.
Podívejte se díval jsem se na youtube na Janu Bobošíkovou v roce 1995 kdy byla jako redaktorka a vyprávěla o tom, jak nepoužívat staré markové bankovky, z kterých bychom si nemohli nic koupit, v německu.
Neberte si to prosím osobně, ale tenkrát z německa jsme měli v 90.letech a ještě 3 roky po kvalitní elektrospotřebiče.
Ale poučili jsme se při jejich výrobě.
Souhlasíte že bychom měli vyrábět ty opravdu pravé elektrospotřebiče ale s nižší spotřebou energie, a poté co bychom vyčerpali co nejvíc peněz z evropských fondů, tak potom bychom mohli se vrátit před lisabon, a potom přímo vystoupit z eu a uzavřít hranice, abychom mohli správně vyžít?
Nemám pravdu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2014 17:57:01 - Mgr. Jana Volfová
 Je bohužel již velmi těžké obnovit pracovní místa tam, kde byla. Ani v Děčíně se nám to nepodaří. Musíme ale hledat nové pracovní příležitosti a vytvářet nová pracovní místa. Určitě to ale nebude jen rozšiřováním spolupráce v místech, kam již dovážíme, jako jsou staré Evropské země, třeba Německo. Musíme se poohlížet po nových zemích(spíše bych řekla staronových zemích), kam bychom mohli exportovat. Jsou ještě takové, ale spíše na východ od nás, kde ještě české značky mají z minulosti dobrý zvuk a kde je ještě stále poptávka po našem zboží. Ať už jsou to země bývalého Sovětského svazu nebo třeba Čína či Mongolsko. Tam bychom měli mít silná obchodní zastoupení podporovaná naší ambasádou.