Ing. Josef Šenfeld

Za lepší život a krásnější domov
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2014 15:35:43 - ergo

Co vy na to?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dalsi-problem-Vojtecha-Filipa-Stranici-zadaji-demokratickou-dohodu-a-upozornuji-na-problemy-342585

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2014 10:08:40 - Ing. Josef Šenfeld
  14.00

Na facebooku je celá řada diskusních skupin hlásících se nějakým způsobem ke KSČM. Demokratická dohoda je jedna z nich. DD nechce být v opozici proti vedení, ale žádá konkrétní kroky, jak uvadající stranu pozvednout. Pozvednout stranu je pozitivní myšlenka, ale osobně s tím mám trochu problém. Myslím si, že diskuse tohoto typu patří na stranickou půdu. Některým členům DD jsem doporučil, aby právě takovou diskusi přenesli na stranickou půdu a pokud se chtějí podílet na tvorbě politiky KSČM, měli by demokratickou cestou usilovat o prosazení se ve stranických strukturách, kde právě svojí osobní účastí mohou ovlivňovat směrování politiky KSČM. Duální struktura může být vnímána jako opozice a členové DD to budou těžko vysvětlovat členům strany.

Na druhou stranu vnímám nedostatečnost diskuse o celé řadě otázek dění v KSČM a nejenom v KSČM.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE