Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2014 14:33:44 - Z.Pavel

Dotaz

Dobrý den, čtenář Vojta U. Vám položil dotaz: Nejde něco udělat s tím bordelem ve sněmovně?Zajímalo by mě, zda jste byla včera ve sněmovně a pokud ne, proč? Jak by to vypadalo asi v normální práci, kdyby tři čtvrtě zaměstnanců nedorazilo a podnik byl pro málo zaměstnanců zavřen a výroba přesunuta na jiný den? A nemyslíte si, že je to důsledek toho, že politici zároveň vykonávají řadu dalších funkcí? Vaši odpověď: "Vojto U, s tím si poradíte:-) rovnou i beze mne" nepovažuji za dostatečnou, a proto se ptám na totéž, co Vojta U.: Byla jste 6.11.ve sněmovně, a pokud ne, proč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2014 9:27:44 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Pavle Z.,
čtvrtečnímu jednání Sněmovny jsem byla přítomna, což je také zjistitelné z webových stránek Sněmovny. Je třeba ale zdůraznit, že přerušení schůze bylo důsledkem především nepřítomnosti poslanců a ministrů vládní koalice - je již smutnou tradicí, že době projednávání interpelací, tedy každý čtvrtek, je účast především ministrů tak malá, že interpelace - jediná možnost opozičních politiků veřejné dotazovat ministry vlády - pozbyly svůj smysl. Dále je třeba zdůraznit, že jednání podle rozvrhu práce Sněmovny vůbec nemělo v tomto týdnu probíhat a jen z vůle koaliční většiny, která ani nebyla přítomna, se jednalo i minulý týden. Na jednání takové schůze nemůže mít opozice zájem.
Jedinou nápravou je náprava současné zvolené většiny. Jsem přesvědčena, že důvody přerušení schůze byly politické a nikoli neúcta poslanců opozice ke Sněmovně, ani výkon jiného zaměstnání. V minulém období jsem zastávala po jeho část funkci děkanky Fakulty podnikatelské VUT v Brně, a jak je patrné i z veřejně dostupných zdrojů sněmovních webových stránek a například statistik hlasování z minulého období, mou účast na práci ve Sněmovně to nijak negativně neovlivnilo.
Zdraví
Anna Putnová