PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2014 9:11:24 - Jaroslav Kotlár

Dotaz

Zdravím Vás kolego :Prosím vás najeďte si na yutube a tam si najděte Konec ideí vážení občané.A chtěl bych vědět Váš názor jestli Ta policie jednala správně.A zároveň Vás chci poprosit jestli si Vás mohu přidat mezi přátelé.Jsem členem KSČM a jezdím do Ostravy do školy Jana Švermy.Mějte se krásně a přejí Vám hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2014 0:28:03 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, pane Kotláre, vypadá to, že se jednalo o naplánovanou provokaci, svědčí o tom nelogické natáčení příchodu aktivistů. Samotný zásah policie by se mohl zdát nepřiměřený, ale je potřeba si uvědomit, že mu předcházelo celých dvacet minut trpělivého vysvětlování ad absurdum. Za neadekvátní považuji hlavně to dlouhé slovní přetahování. Paní Řezníčková ignorováním policejních výzev a neústupným prosazováním svého policii k zákroku vlastně donutila. Divím se, že někdo na internet umístil kompletní záznam celé akce. Docela by mě zajímalo, jestli se před nebo po tomto incidentu aktivisté se svou peticí někde angažovali. Jsem rád, že paní Řezníčkové nic nebylo; média informovala, že v nemocnici, kam ji přivezla sanitka, striktně odmítla jakékoliv ošetření.