Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 20:12:18 - křišťálová koule

Jsou opravdu imigranti pro Evropu potřební?

Dobrý den. O jednom z pařížských útočníků proběhla zpráva, že má devět sester, čili co do počtu typická mnohopočetná muslimská rodina. Položme si tedy otázku- dokázal je otec všechny uživit, neboť muslimské ženy většinou nepracují, nebo visely na sociálním systému? Argument, že tto přistěhovalci dělají práce, které místní dělat nechtějí se mi zdá lichý. Zaplatit pořádně mistní ( penězi, kterými se dotuje přistěhovalecká famílie)pravděpodobně by i nepopulární práci dělai rádi a možná by se zvýšila i porodnost . Co o jejich potřebnosti v různých aspektech Evropě soudíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2015 23:59:04 - Mgr. Jana Volfová
 Jsem přesvědčená, že opravdu hromadnou migraci nepotřebujeme, a pokud už máme brát pracovní síly, tak ze zemí se stejnou historickou i kulturní zkušeností. Prostě raději Ukrajince než araby. A je třeba začít skutečně motivovat Evropany, aby rodili děti. Rozhodně na tohle bych dala peníze raději než na přistěhovalectví.