Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2015 21:00:23 - křišťálová koule

Protizemanovská hysterie

Dobrý den. S Milošem Zemanem jste bývali kamarádi. Co říkáte hysterčení médií nad každou jeho větou, i kdyby mluvil o počasí, když na druhé straně výroky Angely Merkel že antisemitismus je základní německou povinností, záplavu fašistických výlevů z Ukrajiny a výhružky muslimů celému nemuslimskému světu tatáž média a jejich *experti, odborníci a znalci* přecházejí s obdivuhodným nadhledem a tolerancí. Že jde o organizovanou protizemanovskou štvanici a zrovnatak organizovanou toleranci pozná i blbec..Co říkáte tomu dvojímu metru? Prezidenta Zemana si i přes některé jeho úlety vážím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2015 15:15:25 - Mgr. Jana Volfová
Někteří lidé prostě mají dvojí metr a snad si ani to pokrytectví, co v sobě mají, sami neuvědomují. Je to prostě  nedostatek skutečného  vzdělání, neschopnost logiského uvažování a naprosté podléhání médiím. Oni vlastně ani svůj názor nikdy neměli, nedokáží si jej sami vytvořit, a tak přeberou pár vět z televize a jsou moudří jak opice v zoo. Proto jsou tak náchylní na organizované akce proti prezidentovi republiky. Je to přece tak jednoduché, koupit si ten správný prací prášek, co nám nabídnou v telce ve slevě, a pak nadávat na prezidenta, protože ty věty nemusím vymýšlet, on je už někdo vymyslel za mne. Svým způsobem je mi jich líto.