RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2010 14:10:47 - MartinSch

Jste moc zvědavý (á)....

Pane Senátore, trávil jste několik let v Senátu a zajímalo by mne, jak se tam žije. Jaké jsou podmínky pro jednání, jak velké jsou jednací místnosti, co oběd, pití, atp. Jen pro zvědavost, nikdy jsem v Parlametnu nebyl. Děkuju

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2010 17:51:20 - RSDr. Vlastimil Balín
Jste fakt moc zvědavý (á). Zkuste to u některých nových nebo staronových senátorů. Kolega (dokonce stejně jako já z bývalé KSČM) Doubrava se dovede lépe orientovat. Já např. až pře půl rokem zjistil, kde že je vlastně ten senátorský klub, kde jsme měli jako výbor nějakou akci. Do té doby jsem zde nebyl, jako v jiných podobných místech, které nebyly důležité (z mého pohledu pro výkon mého mandátu). To jmenovaný kolega zde dokonce slavil narozeniny svého asistenta nebo obráceně...fakt nevím, ale jak říkám zeptejte se u jiných odborníků. nebo počkejte na jejich další podání k Ústavnímu soudu ČR, ten to za ně a třeba i za Váš dotaz vyřeší. Sorry, lépe to neumím.