ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2015 7:15:12 - 25adost

Dobrý den, pane Fidlere, zajímalo by mě , jestli jste ten samý p. Fiedler, který rozložil i Holešovskou Výzvu ?

Holešovskou Výzvu rozložil (spolupodílením se ve čtyřčlenné skupince) člověk, který vypadá jako Vy a jmenuje se také jako Vy. Holešovskou Výzvu, kterou založil p. Princ s p. Popelkou především, byla zbourána a ODPORNĚ UKRADENA skupinkou pana Fiedlera s naprosto stejnými argumenty, jako jste to udělali včera v Úsvitu. - Nadřeli jsme se na tom jako blbci a Vy jste asi ten, kdo to tenkrát pro své roztahovačné a egoisticky - rozpínavé zájmy zničil. Možná máte dvojníka, to potom pardón. - A.Lindenbaum@seznam.cz , 733 377 991 .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2015 11:17:49 - Ing. Karel Fiedler

Dvojníka nemám a o žádném nevím. Zato mám pořád stejné názory, že jeden člověk by si neměl přisvojovat právo rozhodovat o zásadních věcech za ostatní sám ( Princ podsunout HV nějaké politické straně, nebo Popelka vyhlašovat své názory za názory ostatních ). Stejně jako Okamura autoritářsky rozhodovat za ostatní. A protože to uskupení (HV) se stalo pro mne nepřijatelným, prostě jsem od něj tehdy odešel. Hezký den.