ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2015 14:17:12 - tina marková

Mám pravdu?

Já si myslím, že jste to mysleli dobře libí se mi, že nyní čelíte dotazům, na rozdíl od iniciátora toho všeho-pana Černocha. Okumura je populista a důvod, proč nechcete do strany přijmout další členy je ten, že se obává, že by mu přerostly přes hlavu a mohly upozornit na jeho nekalé praktiky, kterých se podle mě určitě dopouští

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2015 16:12:11 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za dotaz a snad i podporu. Kolega Černoch je v posledních dnech pod enormním tlakem a dnes ve stavu nemocných tak jej omlouvám za případnou liknavost v odpovědích, věřte mi že to také nemá lehké.
A není to tak snadné, já nebudu odpovídat za hnutí Úsvit, protože nejsem jeho členem. Jsem členem poslaneckého klubu a proto řeším věci týkající se nás poslanců. A současně jsem jakýmsi spojovacím článkem mezi příznivci a lidmi v kraji za který jsem v PS. Proto i mé rozhodnutí v hlasování je jasné, že chci aby tito lidé, kterých objektivně bylo méně a méně měli nějakou možnost se zapojit aktivním způsobem ve straně které chtějí. Lidi kteří se mnou spolupracují znám velmi dobře a velmi hluboce si jich vážím a proto budu kopat za to aby tuto možnost měli. Celá idea spočívá ve straně, která bude otevřená, bude mít jasný program a vize a především strukturu, tak aby mohla fungovat na standardních mechanismech a současně zdůrazňuji zájem aby součástí té nové strany bylo kooptované hnutí Úsvit aby zde byla jasná kontinuita.
Nečekejte ode mne nějaké drby o nekalosti nějakého chování kohokoliv, nejsem členem a nemám žádné takové informace abych s nimi manipuloval.
Přeji si jen demokratické prostředí strany ven i dovnitř. Možná jsem mladý, možná jsem idealista... ale pokud jednou idealistou být přestanu, pak tu nemám co dělat.
s úctou
Petr adam