ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2015 16:32:17 - jadlu

podraz

Pořád si myslíte,že jste udělali dobře,když jste podrazili Okamuru?Nikdo by po vás ani neštěknul,kdyby jste se nepřiživovali na jeho jméně!!A věřite,že uspějete,když jistě čtete podporu,kterou lidi vyjadřují Okamurovi!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2015 16:41:18 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za dotaz. I po sté i po tisící budu opakovat to co opakuji od úterka. Nikoho jsme nepodrazili.
Časová posloupnost napoví:Pondělí večer - zasedáí klubu, bod programu "vize pokračování hnutí Úsvit do budoucna", dva příspěvky Tomia a Marka, Hlasovalo se a klub se většinou deseti hlasů vyslovil pro vizi kolegy Černocha.Úterý - klub, vše probíhalo normálně,              zasedání předsednictva hnutí (nejsem členem) a hlasování o přijetí či nepřijetí stanoviska klubu. Odhlasováno 4 ku 1 pro vizi Marka Černocha. I nadále klid a nic se nedělo.             Tisková konference klubu, kde se tato teoretická vize představila.             Mimořádná TK Tomia Okamury, kde nás všechny - tedy prakticky celý klub označil za pučisty a křivopáteřníky, z ničeho nic. Po skoro dvou letech dennodenního kontaktu  a společné prace.
Opravdu jste tak přesvědčen, že my jsme udělali nějaký podraz? Podrazem se rozumí to, že jsme si dovolili myslet si něco jiného než Tomio Okamura? Jediná správná cesta je ta kterou řekne Tomio Okamura? je to opravdu demokratické uvažování?
s úctou 
Petr Adam