ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2015 21:11:58 - petas999

Dotazy

Dobrý den,
proč jste nekonzultovali založení nové strany s panem Okamurou už dříve? Dále by mně zajímalo, jestli je pro Vás Tomio Okamura populista (narážím na prohlášení k vaší nové straně "nepopulisticá ochrana nár. zájmů") a jestli upřímně věříte, že dojde mezi Vámi a panem Okamurou k dohodě.
Děkuji za odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2015 22:06:35 - Ing. Karel Fiedler
Odpovědět zde, úplně písemně je velmi obtížné. Uspokojivá a vše vystihující odpověď by muselo být hodně dlouhé psaní. Nerad, ale přesto alespoň v krátké formě : bylo nemožné s Tomiem cokoliv konzultovat. Vše ignoroval, odmítal, co odkýval, udělal v zápětí jinak po svém. Nepřipouštěl jakékoliv skutečné debaty a nic co by mohlo byť jen nepatrně ohrozit jeho výsostné postavení. Prostě diktátorský autoritativní systém. Rádoby debaty (spíše pseudodiskuze) se rychle a vždy změnily v jeho dlouhé monology. Já osobně mnohokrát navrhoval mimořádné zasedání klubu, abychom bez časového omezení mohli probrat a prodiskutovat tyto věci. Tomio to vždy "shodil se stolu", znemožnil, zadusil. Jediný přípustný názor byl jeho názor. Nechci zde nahrávat jeho "zásadovým" kritikům, ale přestože řada jeho názorů byla velmi rozumná, Tomio je velmi často dohnal do populistické formy (bohužel). Mí kolegové v dohodu přece jen ještě věří. Já jsem ( vzhledem k jeho obrovské sebestřednosti ) spíše skeptický. Tím neříkám, že to absolutně vylučuji.  Hezký večer.