ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2015 11:00:19 - qwer

Úsvit

Tohle vyšlo na PL -"Další věc, o které se mluvilo v souvislosti s kmotry, byla snaha o propojení SPOZ a Úsvitu," uvedl jiný náš zdroj zákulisní dění v Úsvitu. " Můžete se k tomu nějak vyjádřit? Celý článek je zde: http://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Co-se-skutecne-delo-na-tajnych-jednanich-kolem-Usvitu-Desitky-milionu-tento-kmotr-a-nabrousene-kudly-361858

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2015 15:20:01 - Jan Veleba

 Taky jsem to četl, na názor se mně nikdo neptal. Pokud byste pozorně v poslední době sledoval Okamurovo populistické běsnění k islámu a moje vyjádření zde na Parlamentních listech na toto téma, pak byste si na otázku odpověděl sám.

Ale abych odpověděl jasně. Mezi SPO (takový je už skoro rok přesný název strany, kterou vedu) a hnutím Úsvit neproběhlo ani JEDINÉ jednání ve smyslu jakéhokoliv propojení. A to, co se teď děje v Úsvitu jenom potvrzuje, že tudy pro nás cesta nevede.