Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2015 11:04:13 - křišťálová koule

Provokativní dotaz pro Vás, jako ženu a matku

Dobrý den.Tato vláda a PS, ale i ty předchozí umožňují exekutorům doslova ekonomicky zaříznout dítě po dovršení 18 let za "dětský "dluh . Ať jde o poplaty za odpad, nebo jízdu na černo, či za něco jiného.. Ptám se tedy- když už zákony umožňují takovou nemorálnost, aby exekutoři doslova oškubali dítě jen dosáhne plnoletosti, proč neumožnit v některých oborech i dětskou práci. Aby si dítě mělo vůbec možnost legálně vydělat a své poplatky si v případě, že tak za něj rodiče nečiní, mohlo za sebe zaplatit samo. By,lo by to snad morálně horší, než děti nechávat napospas exekucím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2015 13:37:27 - Mgr. Jana Volfová
 To je hodně provokativní dotaz. Tak za prvné od 15ti let si dítě může brigádně vydělat. Což je správné. Co není správné, je zatížit dítě dluhem, za který prostě nemůže a není ani právně zodpovědné. Takže bych zrušila možnost dítě před 18tým rokem takhle zadlužovat. Buď si to obec vymůže na rodičích, nebo má smůlu a může účtovat až od 18ti let života nebo zplnoletnění dítěte.