Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 10:08:13 - MarLi

Babiš

Co říkáte na kritiku Babiše? Nemůže to ohrozit vaši spolupráci? A jak vy hodnotíte ANO? Podotýkám, že tato slova pronesl na kongresu ANO právě o ČSSD: Je to velká strana, právě taková, proti kterým jsme chtěli bojovat. Je zatížena kontroverzní minulostí a je zvyklá na nadstandardní rozhazování veřejných prostředků, kterým si kupuje své voliče.“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 15:07:40 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Právě se chystám napsat článek, ve kterém vyslovím svůj názor, a to nejen na podle mého názoru nepatřičnou kritiku A.Babiše. Předně chci říci, že ANO 2011 je dnes největším konkurentem sociální demokracie, protože toto programově neukotvené hnutí loví i ve vodách ČSSD. Nicméně po předčasných volbách toto hnutí bylo úspěšné a podle mého názoru nebylo jiné řešení, jak ustavit jak takž stabilní vládní většinu. Není pravdou, že ČSSD je stranou pro rozhazování veřejných prostředků. Naším programem je solidarita a spravedlivé přerozdělování národního bohatství. Na rozdíl od ANO 2011 jsme měli spočítáno, co bude stát navýšení důchodů, platů ve státní správě, zrušení zdravotnických poplatků apod. Ttyo body jsme měli ve volebním programu a ten také k nelibosti A.Babiše realizujeme. Je neschopností pana ministra financí A.Babiše, že není schopen vybrat více daní a efektivně bojovat s daňovými úniky a šedou ekonomikou. Nebylo to ČSSD, ale hnutí ANO 2011, které slíbilo zajistit navíc 65 miliard korun, právě proto, aby se nemusely zvyšovat daně, jak tvrdí A.Babiš. A když se podívám na minulost některých členů tohoto hnutí, tak si kladu otázku, kdože má tu kontraverzní minulost. Vždyť i neúspěšný kandidát na post místopředsedy tohoto hnutí I.Pilný jasně zkritizoval navolené vedení ANO 2011. Opravdu nevím, co bych k tomu ještě dodal.