Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2015 13:13:14 - rýpal

Pane Dolejši,

přečetl jsem si vaší diskusi týkající se České televize. Odvolal jste se na stávající legislativu a kompetentní orgány. Co, nebo kdo vám brání iniciovat změnu? Nebo máte pocit, že je v čt všechno vpořádku? Aktivita páně Veleby asi, bohužel, nepřinese kýžený výsledek. Ale alespoň to zkusil. Je spousta témat, které volají po široké diskusi. Od vás, co by opozice, jsou ale výhrady slyšet stále méně.
PS
Pokud máte nouzi o témata, rád vám dám se s vámi o nějaké podělím. Do ideálního stavu má tato země ještě opravdu hodně daleko.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 18:24:15 - Ing. Jiří Dolejš
Směle do toho - současný zákon nehccete,  návrhy SPOZ a Veleby taky ne, bobovizi asi taky křísiti nebudeme stejně jako prodat ji Agrofertu či  vracet se k dobám dávno minulým  - nezbývá než abyste tedy dodržel slovo a podělil se s osatními o vaši jistě neotřelou verzi jak zachovat veřejnoprávní média jako důležitý kulturní statek a současně jak čelit obavám z toho že nepracují jak mají. nebo že je snad někod dokonce politicky zneužívá  a narušuje tak jejich nezávislost na partokracii