ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2015 8:14:27 - Pavel Dvořáček

Americký konvoj

Předpojatý nejsem, jsem realista. NATO se nerozšířilo na území Ruské federace, to se mýlíte. Rozšířilo se o státy, která vznikly po rozpadu SSSR, a to je něco úplně jiného. Vy považujete referendum pod hlavněmi zbraní cizích vojáků a které proběhlo v rozporu s ústavou Ukrajiny za demokratické? Demokratické referendum bylo ve Skotsku. Konečně, referendum uspořádal Hitler po anšlusu Rakouska v r. 1938 a účast byla ještě větší a věřím, že ho za demokratické nepovažujete. Smluvně zákaz rozšíření NATO podepsán nebyl a navíc v r.1991 byla jiná situace, Rusko nebylo agresivním státem jako dnes. Jestli někdo něco porušil, tak Rusko, které se r. 1994 zavázalo respektovat ukrajinské hranice výměnou za to, že se Ukrajina vzdá jaderných zbraní. Myslíte si, že udělala Ukrajina dobře, že uvěřila ruským garancím? A jeden krátký dotaz. Lže Putin o přítomnosti ruských vojsk na Ukrajině? Stačí odpovědět ANO - NE.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2015 21:49:55 - Jan Veleba
 Víte pane Dvořáčku, Vy jste opravdu zlý člověk a navíc demagog. Přečtěte si moji odpověď a pak si přečtěte svoji první větu. S člověkem, který není schopen pochopit a vnímat význam rozvité věty, nemá smyslu diskutovat, protože on není diskuse schopen, nemá pro to zkrátka psychofyziologickou výbavu.