ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2015 7:18:38 - Vilma Duspiva

Proč poslanci a ODS, TOP09 a STAN nadávají občanům do deviantů a blbců?

Vážený pane senátore. Poslanec ODS Novotný, poslankyně TOP09 Langšádlová, poslanec TOP09 Laudát, poslanec ODS Jirsa, poslanec ODS Zahradník, poslanec ANO Zlatuška a místopředseda PS PČR Gazdík nazvali české občany nesouhlasící s americkým konvojem, blbci, devianty, hlupáky, Putinovými agenty a vyjádřili, že se za tyto občany, voliče a daňové poplatníky stydí. Proč mají někteří politici, jimž daňoví poplatníci platí nemalé peníze na plat a náhrady, potřebu je hrubě urážet? V demokratické zemi má přece každý právo vyjádřit názor a nemusí přitom nikoho dehonestovat. Samozvanců, zaprodanců a třídních nepřátel jsme si snad před 30 lety užili dost. Neměli by tito politici, pokud se za české občany stydí, opustit místa poslanců a přestat si hrát na naše reprezentanty a zákonodárce? Děkuji za odpověď. Vilma

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2015 13:30:41 - Jan Veleba

 Víte, pan poslanec Gazdík, navíc místopředseda PS PČR před asi dvěma měsíci řekl v ČT 24, že prezidenta Zemana volila méně kulturní část národa! Nestalo se vůbec nic, média to přešly bez povšimnutí. Zkuste si představit, co by se dělo, kdyby něco podobného řekl prezident Zeman o svém protikandidátovi, nebo kdyby to řekl místopředseda PS PČR Filip.

Problém je v tom, že oni jsou demokraticky zvoleni, takže s nimi nic nenaděláte. Tento jejich způsob vyjadřování je pokleslý a odhaluje jejich nízkou úroveň a charakter a já věřím, že si toho voliči povšimnou a v příštích volbách je "ocení". Tak, jak ocenili v posledních parlamentních a senátních volbách Kalouska, Bursíka a spol.

Poslední poznámka. Podobné metody dehonestace se používaly v hluboké totalitě vůči těm, kteří nesouhlasili s tehdejším režimem. Jen si vzpomeňte jak je tehdy nálepkovali - zaprodanci, ztroskotanci atd. Rozdíl je ale v tom, že tenkrát autory těchto výlevů byli různí Bilakové a nyní to je rádoby pravicová elita.