ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2015 8:53:31 - Pavel Dvořáček

Odpověď

Opět jste mi neodpověděl na dvě jednoduché otázky. Je referendum pod hlavněmi cizích vojáků demokratické? Lhal Putin o přítomnosti ruských vojáků na Ukrajině? Místo toho jsem se dozvěděl, že jsem zlý člověk, psychopat (vy jste psychaiatr?) a demagog. Demagog jste vy, protože se vyhýbáte odpovědím na konkrétní otázky. Větu o rozšiřování NATO jsem špatně pochopil, za to se omlouvám, ale jako češtinář Vám musím říci, že byla dost kostrbatě sestavená. Diskuse se bojíte vy, proto mě nazýváte zlým člověkem, a že nemám pro diskusi psychofyziologickou výbavu (co to prosím vás je, psychickou budiž, ale fyziologickou - to asi podle vás mám hrb ?) Základní problém spíše bude asi v tom, že mám jiné názory než vy, a to se nesmí. Vaše hloupé tvrzení, že jsme zlý, si přijeďte ověřit k nám. Učím na zdejší škole 38 let, 23 let vykonávám funkci ředitele, a kdybych neměl, jak vy říkáte psychofyziologickou výbavu, asi bych tuto práci dělat nemohl. Urážet někoho, aniž ho znám, je podlost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2015 13:43:25 - Jan Veleba

 No rád bych viděl vaše didaktické "demokratické" metody a rád bych znal názory rodičů. Dovedu si představit, že to může být něco podobného jako za minulého režimu - jinak se mluví ve škole, jinak doma. Ale možná se mýlím a vyučujete vedle češtiny i politologii. Pokud ne, tak dostanou žáci správný ideologický základ.

Tož buďte zdráv a pokud nemáte nic zásadního, tak vám budu povděčen za snížení frekvence vašich "dotazů". A že nejste hodný člověk, to z vašich projevů bohužel čiší. Psychopat jsem nenapsal, to zase šikovně mně podstrkujete vy, a v tom je ten zlý, lépe řečeno zlovolný člověk. Mám ale zkoušky na filozofické fakultě z psychologie.