JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2015 8:36:20 - EvaDolejšová

Snaha pana senátora Štětiny o zrušení KSČM

Dobrý den .Vážený pane předsedo JUDr V Filipe .Zaregistrovala jsem aktivitu pana antidemokrata senátora Štětináče o zrušení strany KSČM 10, 13,15 ti% procenty volené občany .Dnes není KSČM včerejší stranou KSČ .Vidím zrušení KSŠM ze strany p.Štětináče jako účelové ----vás zrušit , pak se sloučí OSD s TOP 09 a příští vládu budou sestavovat kamarádi p Babiš s Kalouskem........Pan Štětináč uplatn´uje u nás stejný trend rušení politických stran jako fašizující , banderovská Porošenkova Ukrajina ./ ten ruší západní demokracií hned všechny strany , které jsou jen trochu PROruské / ..Dotaz docílí li u nás fašizující strany,občané zrušení Vaší strany KSČM ,zrušení nebezpečného symbolu třešniček , chystáte pro stranu jiný název - symbol??? Nebo právnickou obhajobu? Děkuji za odpověd. Hezký den a at´se daří - jediné straně , která pracuje pro nás dole.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2015 8:32:27 - JUDr. Vojtěch Filip
 Vážená paní Dolejšová, obdobné pokusy o zrušení KSČM proběhly v minulosti již několikrát. Vždy bez právního podkladu, protože KSČM splňuje všechny podmínky pro registraci stran na Ministerstvu vnitra a doposud nikdy nepřekročila zákon. Věřím, že tomu tak bude i nadále.Hezký den 
JUDr. Vojtěch Filip