Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2015 21:26:44 - křišťálová koule

Přes ropu se staneme rukojmím islámu

Dobrý den. Neznám obsah všech projevů k islamizaci, možná tam toto téma bylo nastoleno. Neděsí Vás snaha o zpřetrhání vazeb na Rusko v oblasti dodávek plynu a ropy, když potom budeme plně závislí jen na muslimských zemích, tudíž jimi doslova drženi pod krkem? Dochází to někomu, nebo je úmyslem aby to tak bylo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2015 0:52:24 - Mgr. Jana Volfová
 Samozřejmě že děsí. Jsem přesvědčena, že každý stát má usilovat o to, aby nebyl jednostraně vázán při dodávkách strategických surovin, protože pak je samozřejmě velmi lehce vydíratelný. Česká Suverenita by se vždy snažila naši surovinovou politiku dělat právě tak, abychom se do takové situace nemohli dostat. Navíc jsem přesvědčena, že Rusko a další země bývalého Sovětského svazu jsou pro náš obchod do budoucna strategické. Těžko rozšíříme svoje aktivity na západ. A chceme-li udržet nezaměstnanost na uzdě, musíme hledat nové trhy. A kde jinde než tam,kam jsme po léta dodávali a kde nemáme jazykovou barieru.