Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2015 8:12:16 - křišťálová koule

Imigrant ,= 40 euro denně

Oficiální zpráva z ČT 24 zní- jeden imigrant stojí 40 euro denně, tj cca 33000 měsíčně. Tedy víc než průměrný plat a 3x víc než důchod.Muslimský imigrant je potenciální nepřítel Evropana křesťana či bezvěrce. Saúdská Arábie a jiné bohaté islámské země své bratry ve víře nepřijímají. Dokážete v tomto kontextu pochopit motivaci k sebevražedné imigrační politice EU? Je to zadání, zbabělost, kšeft, tupost, nebo všechno dohromady?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2015 12:52:37 - Mgr. Jana Volfová
 Já si nedovedu představit, že bych přijala zadání, které by mne de fakto likvidovalo.Takže se skoro přikláním k tomu, že současné politika EU a bohužel i České republiky je souborem hlouposti, zbabělosti a kšeftů. Kšeftů proto, že na tzv, začleňování a přitěhovalectví se živí neskutečné množství různých neziskových organizací. Jsem přesvědčena, že za ty peníze bychom dokázali začlenit i tuleně a delfíni by běžně chodili na vysoké školy. Místo aby evropští poslanci začali hájit těch, kteří je do jejich funkcí zvolili, tedy obyvatel Evropy, tak dělají vše proto, aby Evropu s jejími tradičními hodnotami naprosto zlikvidovali. Proto Česká Suverenita již dlouho na tenhle problém upozorňuje. Bohužel, lidé zatím více věří mediím, a volí ty, kteří jim připravují postupné zotročení nebo přímo likvidaci. Chci věřit, že se to v příštích volbách změní.