ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2015 15:18:48 - František Lebeda

Okamura

Co vy na to? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIME-PRVNI-Tomio-Okamura-zaklada-novou-politickou-stranu-371925 Myslel jsem, že to budete vy, kdo založí novu stranu ve spolupráci s M.L.P. Vy tedy zůstanete členy úsvitu? A komu teď potečou peníze, na které má úsvit jako parlamentní strana nárok? Vám nebo nadále do nové strany Okamury?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2015 9:28:23 - Ing. Karel Fiedler
Ach jo, znovu a opakovaně zdůrazňuji, že nejsem a nebyl jsem členem Úsvitu. Tedy ani členem Úsvitu nezůstávám. Bohužel jako nezávislí poslanci za Úsvit se však na nás snášely dopady Okamurova podivného jednání. Okamura zakládá novou stranu a nechal si doménu s jejím názvem registrovat již v listopadu 2014 ? ... tak to přece jasně ukazuje, že Okamura je lhář a byl to právě on, kdo počítal s rozkladem Úsvitu... což jsme ostatně my "pučisté" vždycky tvrdili. Nás označil za pučisty, ale právě on sám rozbíjel hnutí Úsvit. Doufám, že dalšího tak neseriózního člověka stavícího svou kariéru na lžích naše politická scéna hned tak brzo zase nepotká. Hezký den.