Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2015 12:06:46 - křišťálová koule

Máte strach z Ukrajiny?

Dobrý den. Slyším li výroky ukrajinských představitelů, nejsem si jistá, jde li o adepty na psychiatrický pobyt nebo svérázný klub humoristů.. Řadoví Ukrajinci jsou pod tvrdou ideologickou masáží, fašistická tradice je na raketovém vzestupu, lidé se dostávají díky vlastním představitelům na dno. Současně vláda Ukrajiny vyhrožuje a vydírá na všechny strany . EU nástup fašismu přehlíží /Litva, UA/,: Nemáte obavy, že národ , který nemá co ztratit a oligarchy ( vládou) vyhecovaný se vydá proti Evropě a že společně s invazí muslimských imigrantů čeká Evropu smrtelný tanec?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2015 0:08:06 - Mgr. Jana Volfová
 Musím souhlasit s tím, že dnes čelíme hrozbě jak z muslimské části světa, tak z Ukrajiny. A místo toho, aby se Evropa pokusila čelit těmto hrozbám společně, tak si hrajeme na pseudemokraty a nic neděláme. Je to jako bychom říkali, pojďte my si ten krk podříznout necháme a ještě vám poděkujeme. Budu dělat všechno proto, abychom se jako Česká republika začali chovat odpovědně a uvědomovali si, že suverenita státu a jeho obrana je povinností vůči našim dětem a vnukům.