ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 15:14:55 - Pegy02

Seznam nám lže!

Na dnešním Internetu v Seznamu vyšla informace, že většina Čechů má obavy z Ruska, obraz Putina se blíží Stalinovi!! Opak je pravdou, většina myslících lidí se bojí agresivní politiky USA a NATO. Není to šíření poplašné zprávy nebo dezinformace. Proč nám Internet i ČT neříkají pravdu. Děkuji za odpověď. Miloš Pekař, Chrudim

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2015 19:26:43 - Jan Veleba

 Děkuji pane Pekaři za dost zásadní otázku. Tak nejdřív musím konstatovat, že společnost Ipsos, o jejíž průzkum se Seznam opírá neznám a je otázka, co je to zač, zejména kdo jsou její majitelé. Dále hodnocení, ke které tato neznámá společnost dospěla, když konstatovala, že "Putin se svým negativním hodnocením (71%) velmi přibližuje J.V.Stalinovi, kterého negativně hodnotí 77% respondentů" mně silně připomíná logiku nacistického manipulátora Josefa Goebelse. Putin je ústavně zvoleným  prezidentem Ruska v 21. století, Stalin byl diktátor v první polovině minulého století. Nelze srovnávat dobu a její postavy - to je podle metodologie sociologických výzkumů hrubá manipulace. A další pozoruhodný závěr této neznámé společnosti říká, že "Postoje prezidenta Zemana vůči Rusku podporuje jen jedna třetina obyvatel". Když má prezident v současné době podporu minimálně 50% tak nemůže mít v této klíčové otázce podporu výrazně nižší.

A to hlavní na závěr. V tuto chvíli je na průzkum na Seznamu 1091 reakcí čtenářů. Já to nepočítal, ale odhaduji, že kolem 80% se závěry tohoto průzkumu nesouhlasí. Takže souhlasím s Vámi - opak je pravdou.