Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2015 15:06:08 - Kolibřík A.

Co si myslet

Říkáte, že jedete naplno. Proč jste ale od puče nezodpověděl jediný dotaz? potřebujete k tomu snad PR agentury? A co třeba použít vlastní hlavu a asistenty placené z našich peněz.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2015 12:05:42 - Tomio Okamura
Omlouvám se, ale rozhodně není mojí povinností sedět na internetu a dělat odpovědnu na každý dotaz, když mi přichází často až 500 podnětů od občanů denně, přičemž odpovídám v průměru na stovky dotazů měsíčně. Můžete se přesvědčit například na mém facebooku. Krom odpovídání na dotazy totiž musím také pracovat - číst a analyzovat stovky stran navrhovaných zákonů, hledat aktuální problémy a jejich řešení, chodím na besedy s občany plus také řídím nové hnutí a také aspoň zčásti své firmy. Mrzí mne, že nemohu odpovědět na všech několik tisíc podnětů měsíčně, ale to bych musel být superman, abych se rozkrájel na deset kousků. A také by se Vám  nelíbilo, kdyby místo mne vám odpovídala moje asistentka - to by asi celé trochu ztratilo smysl. Rád odpovím lidem osobně.