Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2015 20:52:59 - křišťálová koule

Státní svátky bez vlajek

Dobrý den. Máme za sebou další státní svátek a tentokrát vzhledem k výročí ne ledajaký,a přesto musím konstatovat, že opět, stejně jako jiné státní svátky proběhl bez vlajek a to i na budovách a zařízeních, které jsou přímo pod palcem státu.Vlajka ( či jiné dekorace) sice hrdost ani radost národu nedají, přesto mám pocit, že je něco špatně. Zvláště když se při každé příležitosti věší cizí vlajky jak na běžícím pásu. Co o tom soudíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 10:40:34 - Mgr. Jana Volfová
Ano, mám stejně jako Vy pocit, že naše vládnoucí garnitura se zcela vědomě snaží zatlačit jakoukoliv národní hrdost na silně vedlejší kolej. Vlajky dnes nosí jen fanoušci na sportovní utkání. Přitom naše státní symboly opravdu ještě stále zvyšují mezi lidmi hrdost a vlastenectví. Asi je to pro vyznavače evropských hodnost špatně. Já jsem vlastenka a pokud bude Česká Suverenita někdy rozhodovat o věcech veřejných, pak vyvěšování vlajek bude opět při státních svátcích povinné. Ostatně naši starostové ve svých obcích to dělají i dnes.