Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2015 8:00:43 - křišťálová koule

Imigrace a epidemiologická hrozba

Dobrý den. Náš stát zavádí téměř očkovací totalitu, přitom do Evropy se denně valí tisíce migrantů z jihu, z oblastí o kterých je známo že jsou promořené TBC , AIDS i jinými jižními chorobami . Nevíte, zda se vůbec někdo zabývá tímto hygienicko epidemiologickým nebezpečím od příchozích a dále jak se celkově řeší očkování v migrantských komunitách, kde lze předpokládat, že očkování brání náboženské důvody? Je jasné, že tento dotaz by měl směřovat na MZ, ovšem ti mlčí jako hrob. Pokuste se, prosím, ze své pozice dovědět víc. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 10:45:16 - Mgr. Jana Volfová
 Nemohu Vám odpovědět víc, sama odpověď neznám. Vím, že pokud je podezření na nějakou vážnou nemoc, pak je takový člověk při příchodu do republiky odvezen na speciální oddělení nemocnice na Bulovce, ale jestli to platí pro všechny příchozí a hlavně jak se to bude praktikovat třeba v případě přidělení kvóty více 30 000 nelegálních běženců, které dle našich výpočtů na nás Evropa chystá, to ví jen Bůh a možná evropský úředník.