Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2015 17:01:51 - Str4jk3r

Budoucnost ČR

Dobrý den,

Neříkám, že souhlasím se všemi Vašimi názory, ale již je delší dobu sleduji a s některými se naprosto ztotožňuji. Bohužel, všichni víme, že sám žádnou změnu nevydupete. Proto se Vás chci zeptat, zda myslíte, že je reálné, abyste podpořil vznik nové politické strany, nového hnutí, které by bylo tvořeno obyčejnými lidmi, ne rádoby inženýry a pochybnými magistry, kteří by podpořili přímou demokracii a další rozumné kroky k demokracii a rovnoprávnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2015 12:08:20 - Tomio Okamura
Děkuji za důvěru. Takovu stranu jsme právě založili a jsme ochotni spolupracovat se všemi slušnými lidmi i stranami na systémových změnách. Co se týče zájmu o členství v našem novém hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD), tak hned jak nás ministerstvo vnitra zaregistruje (má na to lhůtu jeden měsíc), tak bude první konference, po které vzniknou regionální organizace a tam se budou moci zájemci o členství hlásit. Těším se každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu. Sledujte prosím pro nejnovější informace můj facebook  https://www.facebook.com/tomio.cz nebo náš web www.spd.cz