Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2015 8:16:31 - křišťálová koule

Jste pro individuální ozbrojování?

Dobrý den.EU přehlíží výhružky IS o infiltraci bojovníků mezi imigranty, přehlíží výzvy k muslimskému povstání napříč světem, přehlíží demografické složení tzv. "uprchlíků", ignoruje nepřizpůsobivost, gheta, no-go zóny.nárust zločinu,zátěž sociálního systému, i agresivitu v prosazování šárii. Ignoruje zkrátka všechny signály ohrožení Evropy. když už nám Brusel chce nadělit ještě více imigrantů, kteří se jistě ve jménu Alláha snadno a rychle přes černý trh vyzbrojí.,jste pro individuální ozbrojování a zřízení práva nosit zbraň abychom se mohli aspoň individuálně bránit? Státní složky to podle zkušeností západní Evropy nedokážou

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2015 20:55:33 - Mgr. Jana Volfová
 Jsem proto, aby měl každý právo bránit svůj majetek a rodinu třeba se zbraní v ruce. Tedy můj dům, můj hrad. Protože dnes zloděj a násilník má větší pravomoci než napadený či oloupený. A bojím se, že nastává čas, kdy se budeme muset skutečně začít bránit.