Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2015 18:48:54 - křišťálová koule

Volby , občanství a imigrace

Do voleb je daleko, ale s přísunem imigrantů může být ještě veselo. Mám na mysli podmínku občanství, kdy se nám vyskytují na kandidátkách jedinci s dvojím či více občanstvím a současně snaha udělit imigrantům volební právo. Nemáte obavy, že během krátké doby nám budou legitimně vládnout hlavy IS, protože je zkrátka muslimská komunita zvolí? jaké byste navrhovala omezující podmínky pro volitelnost? Vztaženo nejen k ČR, ale na celou EU.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2015 20:12:19 - Mgr. Jana Volfová
 Samozřejmě jsem přesvědčena, že do Poslanecké sněmovny PČR mají volit jen ti, co nejméně 15 let žijí v ČR. Ostatně i naši mladí si musí počkat do 18ti let a to tu žijí od narození. A samozřejmě jen ti, co respektují zákony naší země a nijak proti nim nebrojí. Takže třeba nadřazování zákonu šaria nad naše zákony by zcela jistě mělo vést k tomu, aby takový člověk neměl volební právo a já dokonce tvrdím, aby byl vyhoštěn z republiky.