Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2015 18:21:08 - Stloukal P

Doporučíte panu Zaorálkovi aby ČR vyhlásila Kyjevu sankce...??? (2)

Místo kličkování ...schvalujete toto ???
Ukrajinský parlament rozhodl svým usnesením, že pozastavuje účinnost provádění mezinárodních závazků na ochranu lidských práv v Donbasu...nebo si myslíte jako Porošenko že ...cituji "podlidi z Donbasu" si je nezaslouží ???...takže na rovinu...patří dle Vás takový stát do EU po bok ČR ?.... ANOxNE....
Opravdu proč klamete řečmi o doprovodném usnesení "pro Vstupo" místo "vyprovození" UKR tam kam patří ...na "hanbu " po bok Kuby , USA , SA , Severní Korei, Číny a Ruska a dalších ???

Vaše plané okecávání nesnižuje Vaši odpovědnost poslance za toto EUgaunerství

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2015 19:50:47 - Ing. Antonín Seďa
 Kličkuje a jasné jsem odpověděl. Kdo nechce,tak to nechápe. Takže znovu. Jasné,že žádný demokrat tohle nemůže schvalovat. Právě proto je důležité, aby byla přijata asociační dohoda, která donutí ukrajinskou vládu a parlament konat tak, aby se stabilizovala společnost, ekonomika i demokratické principy. Bez této dohody bude Ukrajina provádět podobně kousky, na které upozorňují. Zrovna jsem sledoval zprávy, které ukazovaly mučení zajatců na východní Ukrajině. A to z obou stran. Takové praktiky je nutno odsoudit. Proto je důležité ovlivňovat vývoj na Ukrajině tak, aby došlo k demokratizaci společnosti. Na ostatní dotazy jsem již odpovídal.