PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2015 23:55:51 - Jiří6

Kočkování s Krystlíkem

Dobrý večer, pane doktore, nemohl jsem si nevšimnout vašich tahanic s Tomášem Krystlíkem na stránkách PL. Je pravda, že jste odmítl přijít s ním diskutovat do Debatního klubu na téma TGM? A přijmete jeho výzvu k rozhovoru v Debatním klubu na téma česko–německé soužití ve 20. století? Tomáš Krystlík tvrdí, že se toho neodvážíte, protože byste nedokázal vyvrátit jeho argumenty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2015 14:35:04 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den,nikdy jsem se nevyhýbal žádnému střetu před kamerami. Mám ale jednu podmínku, kterou dodržuji víc než dvě desetiletí a kterou novináři dobře znají - zásadně chodím pouze do živého vysílání. Na začátku své politické kariéry jsem se setkal s tak nehoráznými a manipulativními zásahy do mých projevů, že jsem se navždycky poučil. S novináři mám vůbec ty nejhorší myslitelné zkušenosti, tím víc jsem opatrný. Debatní klub se naživo nevysílá. Ale i kdyby se vysílal naživo, nemůžu přijmout pozvání na každý termín, který se hodí jeho tvůrcům. Je myslím dostatečně známo, že kvůli své práci jsem ( s výjimkou týdnů s voliči) každý týden od neděle večer do pátku ráno mimo republiku. Rád si podebatuji v přímém přenosu v televizi, která má nějakou váhu a sledovanost, a- ať se na mě pan Krystlík nezlobí- dávám přednost diskusím s oponenty profesionálního formátu. "Dopisování" přes PL se nebráním.