Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2015 17:38:54 - Stanislav G

Mobilizace ???

Jako hlavní Oranžový válečník by jste měl už vyrazit na Východní NATOfrontu.
Váš UKRkamarád Ljaško ví na 200 procent že zlý Putin bude anexovat nejen Ukrajinu ale i Batlské státy a Polsko , aby si mohlu udělat po vzoru USA základny v Německu.
Ljaško: Moskva se chystá obsadit pobaltské státy a Německo! ..... http://goo.gl/H9iAV8 ....http://goo.gl/H9iAV8.....http://goo.gl/QxRw4t

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2015 18:09:07 - Ing. Antonín Seďa
Teď nevím, zda vůbec na vaše dotazy odpovídat či ne. Má vrozená slušnost velí odpovědět a tak se pokusím na Vaše hloupá tvrzení alespoň reagovat. Nejsem hlavní Oranžový válečník, protože nejsem stínový ministr obrany, ani místopředseda výboru pro obranu a dokonce nejsem ani předseda Branné komise ČSSD. Jsem toliko členem Výboru pro obranu a místopředsedou Branné komise ČSSD. Pana Ljaška vůbec neznám a ani nejsem jeho kamarád či podporovatel. Také jsem dnes četl informaci, co údajně pan Ljaško tvrdí. Nevím, co zlý Putin chystá, ale podle mého názoru není v jeho zájmu vyvolat válku s Evropskou unií či USA.  A ani to není v zájmu EU a USA. O tom jsem přesvědčen. To, že Litva, Lotyšsko a Estonsko se obávají je logické. Ale na rozdíl od Ukrajiny jsou členskými státy Severoatlantické aliance, mimochodem tak jako naše země. A na východní frontu se nechystám, protože jsem pro diplomatické řešení tohoto konfliktu. Mimochodem jsem osobně včera poděkoval velvyslanci Běloruska za jejich úsilí v rámci minských dohod.