Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2015 12:35:15 - Berka z Dubé

Kolik již máte členů pane poslanče?

Zajímá mne, pane poslanče, jak velká je k dnešním dnům členská základna Vašeho hnití SPD. S uspokojením konstatuji, že ani přes skandál v hnutí Úsvit jste neztratil důvěru občanů. Vyplývá to z internetového průzkumu o možných kandidátech na příštího prezidenta, kterého se zúčastnilo již více než 18 000 respondentů. Držíte si v něm velmi dobré druhé místo. Přesto ale na prezidenta zapomeňte. Na Miloše Zemana nemáte a navíc je to ta nejlepší volba. Obujte se pořádně do politické práce, abyste mohl po příštích volbách usilovat o post premiéra. S Andrejem Babišem vytvoříte ekonomicko-politický tým, který nám bude závidět celá Evropa. A s prezidentem Zemanem v zádech můžete náš stát vynést hodně vysoko. Ukažte Kalouskům a Fialům jak se to má dělat. Nebojte se toho. Do voleb jsou dva roky, dá se toho udělat hodně, ale musíte "makat".

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2015 18:27:36 - Tomio Okamura

Dobrý den,

hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) má k dnešnímu dni téměř 7000 registrovaných členů. 

Děkuju za důvěru a samozřejmě já v tuto chvíli na prezidentskou kandidaturu nepomýšlím - naopak, pokud by kandidoval Miloš Zeman, všichni ho podpoříme.

Přeji, ať se Vám daří!